I am Dushi


Wie is Dushi Holidays


Mijn naam is Mireille Keijzer en in 2021 ben ik naar Curaçao verhuisd. In Nederland werkte ik in de sociale verzekeringen en ik wist dat door te emigreren naar Curaçao ik een carriere switch moest maken. Door open te staan voor diverse mogelijkheden en het hebben van een open mind, ben ik in aanraking gekomen met de beheerwerkzaamheden.


Al snel beheerde ik het eerste huisje maar daar had ik natuurlijk nog niet voldoende inkomen uit. Ik heb daarom een full time baan gezocht en ben tijdens deze baan de beheerwerkzaamheden gaan uitbreiden. Een tijdje heb ik dit kunnen combineren maar na het uitbreiden van de huizen bleek al snel dat de werkzaamheden lastig te combineren waren. Ik heb daarom de sprong in het diepe genomen en ben mezelf volledig gaan focussen op de beheerwerkzaamheden.


Ik vind het een bijzonder voorrecht om voor de huiseigenaren de beheerder en vertrouwenspersoon te mogen zijn. Het is niet niets om je huis uit handen te geven en te laten beheren door iemand die je niet zo heel goed kent. Ik doe er dan ook alles aan om de eigenaren zo goed mogelijk van dienst te zijn door o.a. te zorgen dat de gasten een onvergetelijke vakantie verblijf krijgen!